NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu 

Korak po korak

Da li neko zna da li ce umesto spojnica biti ubacena igra korak po korak u skorije vreme???

8 za
1 protiv
Kenza
2011-10-26
???

Kenza napisa...

Da li neko zna da li ce umesto spojnica biti ubacena igra korak po korak u skorije vreme???

... Da, neko zna. :)

Neće biti ubačena u skorije vreme.

8 za
1 protiv
Supervizor
2011-10-26
???

И не треба, глупа је.

7 za
3 protiv
Matorac
2011-10-27
???

Matorac napisa...

... глупа је.

...Stariji kolega, ne slažem se sa konstatacijom da je glupa, već smatram da su to asocijacije u drugom obliku. Stoga mislim da nema potrebe u suštini istu igru imati u dva vida, te se pridružujem već iznetim stavovima da KORAK PO KORAK ne treba uvoditi.

5 za
2 protiv
Čika Paja
2011-10-27
???

Slažem se da je igra "korak po korak" modifikacija igre "asocijacije", ali ova igra je znatno zahtevnija za organizatore kviza. Za razliku od asocijacija, gde je apsolutno nebitno da li se lakše do rešenja kolone dolazi preko polja A1 ili preko polja A4, kod igre korak po korak najvažnije je napraviti gradaciju pojmova. Situacije koje sam često viđao su takve da svako od sedam polja jednako asocira na konačno rešenje, ili da je dovoljno prvo polje da takmičar lagano pogodi rešenje iz prve. Samo čekam kad će se desiti da prvo polje može da asocira isključivo na dve pojma, pa da ako prvi takmičar maši, drugi ima laganih 27-28 poena u džepu. Sve su ovo stvari na koje organizatori treba da obrate pažnju, koju ja do sad nisam video, jer su pojmovi traljavo natrpani, praktično bez ikakvog logičnog sleda. Dok se ovo ne sredi, igra jednostavno ne valja.

8 za
3 protiv
Kalimist
2011-10-27
???

Слажем се са Калмистом да је игра врло захтевна за састављача питања. Зато, кад су питања невешто или неопрезно састављена, понекад изгледа глупа.

3 za
0 protiv
Matorac
2011-10-28
???

Pošalji odgovor

Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.

 

Stranica kreirana za 0.0121 sec.

Copyright © 2024